сряда, 6 февруари 2013 г.

ЗА ЗДРАВО СЪРЦЕ –ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ СЕГА!



     Сърдечно-съдовите проблеми са сред основните причини за смъртността при българите в по-напреднала възраст като с тази честота изпреварваме повечето европейски страни.
     Какво бихме могли да направим, за да предпазим семейството си и околните?
     Наблюдения сочат, че повишената консумация на плодове и зеленчуци предпазва от сърдечно-съдови и други хронични заболявания.Световната здравна организация препоръчва дневен прием от минимум пет порции различни плодове и зеленчуци.
     Други мерки, които бихме могли да предприемем, са: ограничаване употребата на наситени и транс мазнини, стандартна трапезна сол (натриев хлорид) и захар; отказване от тютюнопушенето и прекомерната консумация на алкохол, от вредните ни навици,както и ограничаване на стресовите фактори.
     Благоприятни действия в тази насока: редовни физически упражнения, поддържане на здравословно тегло, постоянни грижи за доброто състояние на венците и приемане на достатъчно количество вода. Промяна в ежедневните навици би могла да има забележителен ефект дори за хора в по-напреднала възраст.
     Личният пример и самоинициативата за подобряване на собственото здравословно състояние често се оказват най-стимулиращия начин да тласнете и вдъхновите най-близките си в тази посока.
     Най-подходящи продукти са: Коензим CoQ10 с хром и водорасли
Първенец в продажбите, този продукт е съчетание от CoQ10, хром и микроводорасли от езерото Кламат. CoQ10  е здравословна добавка за сърдечната дейност, за която е известно, че се приема от повече от 30 милиона души в световен мащаб.
     Хромът участва в процеса на преработка на глюкозата в организма.
     CoQ10 е мощен, приспособим антиоксидант, който преобразува храната и кислорода в метаболитна енергия в клетката. Коензимът в този продукт е натурален, а не синтетичен, какъвто се използва от много други водещи марки на по-ниска цена. Резултатите са от изследване, проведено с CoQ10 в неговата естествена формула, а не синтетична. Чистата транс-изомерна формула на CoQ10 в капсулата без помощни вещества максимизира усвояването на тази жизнено важна хранителна добавка.
     Хром пиколинат е онази формула на хром, обект на най-задълбочени и интензивни проучвания и значително по-биоактивна в сравнение с другите формули на хрома. Проучвания показват, че нивото на хром е в дефицит при 90% от населението в зряла възраст, а хромът не е в изобилие в храната, която ежедневно приемаме.
ЗА ЗДРАВО СЪРЦЕ –ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ СЕГА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар