понеделник, 11 февруари 2013 г.

Комплекс Есенциални мастни кисели и Комплекс Течно Злато- AquaSource





     Заради замърсяването е по-здравословно за околната среда да се извличат мастни киселини от растителни източници.
     Продуктите Комплекс Есенциални мастни кисели и Комплекс Течно злато са подходящи и за вегетарианци.
     Какво представлява продуктът КомплексТечно злато на AquaSource?- Това е смес от растителни масла, богати на мастни киселини, включително и най-трудните за добиване дълговерижни есенциални мастни киселини от устойчиви растителни източници, включително и водорасли.
     Маслото от усойниче (ехиум): растение, което съдържа добро количество SDA, която много по-лесно се преобразува в EPA отколкото, омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така съдържа и GLA (може би най-добре познатата омега 6 мазнина).
     Водорасли: DHA от водорасли, богати на тази мастна киселина.
     Масло от морски зърнастец: богато на омега 7 мастни киселини.

     Какво трябва да вземам – Комплекс течно злато или Комплекс Есенциални мастни киселини?
    Комплекс Есенциални мастни киселини е смес от много растителни масла  (и много малко количество рибно масло), които са студено пресовани и с минимална  преработка. Богати са на мононенаситени и полиненаситени мастни киселини. Това  е един от най-продаваните продукти от години.
     КомплексТечно злато също представлява смес от масла, която е по-богата на ЕРА И DHA (при условие, че е предварително преобразувана и в пречистена форма) от Комплекс Есенциални мастни киселини. Хората, за които е по-голям приоритет да се включат повече EPA и DHA в храната им са: бременни и кърмещи жени, деца и кърмачета, спортисти, тези, които са подложени на голям стрес и хора, които търсят здравословна за сърцето диета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар