сряда, 23 януари 2013 г.

                          Кралски вани - Relaxing

                                                                                  Идеална при безсъние, напрегнатост, нервно напрежение и други проблеми, предизвикани от стрес. Действа успокоително и отпускащо, подобрява психофизическото състояние на организма, повдига настроението и жизнения .

ROYAL  RELAXING  BATH
КРАЛСКА 
 РЕЛАКСИРАЩА  ВАНА

     Става дума за истински пенлив елексир за къпане на базата на Relaxin, представляващ смес от етерични масла - лавандула, мускатов орех, лимонова трева (cymbopogon), лимон и индийска маточина.
лавандула – отпуска, успокоява, укрепва и балансира духа
мускатов орех – стимулиращо, ароматично действие
лимонова трева – действа изключително освежаващо и засилва концентрацията
лимон – освежава, почиства кожата, стимулира и дезодорира
индийска маточина – действа успокояващо и укрепващо във всяко отношение

Тази вана е идеална при безсъние, нервно напрежение, дискомфорт и други състояния, предизвикани от стрес. Притежава успокояващо и отпускащо действие, и същевременно стимулира, повдига душевния тонус и жизнената енергия. Препоръчва се да се прилага като отпускаща или неутрална вана, което означава, че идеалната температура на водата трябва да е между 29-34˚C, за да спадне
напрежението в тялото, да се прояви тонизиращото и стимулиращото и действие. Практикува се 1-2 пъти седмично (според нуждите и по-често), с продължителност 15-20 минути. През лятото може да се прилага като освежаваща вана, а идеалната температура за нея е 18-21˚C.

Няма коментари:

Публикуване на коментар