събота, 5 октомври 2013 г.

Зелена Енергия

Зелена енергия - 120+20 капсули


     
     Зелена Енергия е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия.

  1.AquaSource водорасли от езерото Кламат - едни от най-чистите и най-богати на минерали водорасли в света.
 2. Органична алфалфа - като хранителен източник, който расте навсякъде, тя е известна със своите изключително дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от почвата. Тя осигурява хранителни вещества в концентрирана и лесно смилаема форма.
     3. Хавайска спирулина - това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте около година на перфектния климат на Хавай. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителни стойности.
От години Зелена Енергия е един от най-добре продаваните продукти на AquaSource, заради синергичния ефект от комбинацията на тези три, богати на множество хранителни вещества, храни.

     За разлика от други доставчици, нашите AquaSource водорасли никога не са замразявани, нито излагани на високи температури, каквито са другите процеси на сушене. Патентованият метод на сушене BioActive Dehydration® на AquaSource осигурява максимално запазване на хранителните стойности. 

     Указания за употреба:
     Вземайте по три капсули Зелена Енергия дневно, за да помогнете на тялото си да устои на предизвикателствата на съвременния свят.

Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар