четвъртък, 20 юни 2013 г.

ЗАЩО ТОНИЗИРАЩИЯТ ГЕЛ С МАНУКА Е УНИКАЛЕН?


  ЗАЩО ТОНИЗИРАЩИЯТ ГЕЛ С МАНУКА Е УНИКАЛЕН?


   В Манука ТонизиращиятГел, както и в цялата серия козметични продукти Natural Being ОТСЪСТВАТ отровни химични консерванти, блокиращи ензимната активност на съставките. УНИКАЛНАТА консервираща система се базира на смес от новозеландски растения и билки със силни антибактериални, противогъбични и антиоксидантни свойства. Био-активните съставки въздействат благоприятно върху кожата, хидратират я в дълбочина, осигуряват хранителни екстракти, които подпомагат естествените процеси.
     Манука Тонизиращият Гел балансира pH на кожата, свива порите, тонизира и освежава без стягащи вещества и спирт. Поради мощното си регенериращо и епителизиращо действие влияе благоприятно не само върху нови, но и върху много стари белези - спомага да се намали образуването на келоидна съединителна тъкан при зарастване на рани и на червенината на белезите.
     В моята работа имам постижения при третиране на над 50 годишни белези. Олиото и медът от Манука са получили международно признание заради съдържащите се в тях естествени антибиотици, ензими, минерали, витамини, протеини, аминокиселини и захари. Медът от Манука има 33 пъти по-силна антимикробна активност от чаеното дърво. Високото съдържание на захари създава безводна среда, в която бактериите в раната не могат да оцелеят. Алфа-хидрокси киселините премахват мъртвите клетки, подобряват еластичността, балансират себоотделянето, стимулират производството на колаген и минимизират бръчките. Приложението на Манука Тонизиращият Гел е изключително широко - при рани, синини, отстранява гнойни пъпки, циреи, акне, дерматити, екземи, новообразувания и удебеления на кожата, при гъбични инфекции, кожни язви, сърбежи, хемороиди, изгаряния, мазна кожа, брадавици, афти, ухапване от насекоми, кървене на венците, зъбобол.

    Може да се използва БЕЗ възрастови ограничения - от деца, бебета и бременни. Подходящ е за всеки тип кожа. Лесен за използване, попива в кожата за 30 до 60 секунди. Нанася се сутрин и вечер на чиста кожа СЛЕД измиване с Почистващия Лосиoн Manuka Cleanser. Когато го използваме за терапия е необходимо да се нанася по-често, през 2-3 часа за по-бързи резултати и подпомагане на възстановяването на кожата.
     Призовавам всички специалисти, козметолози, дерматолози, пластични и лицево-челюстни хирурзи да използват и препоръчват този наистина НЕВЕРОЯТЕН продукт!

     С благодарност и признателност към фирма AquaSource – Илиана Йонова, гр. Пловдив

Няма коментари:

Публикуване на коментар