вторник, 19 март 2013 г.

ЗА СВЕЖА КОЖА И БЛЯСКАВА КОСА





     Учили са ни, че доброто здраве зависи от доброто хранене и движения. Под добро хранене се разбира приемането на много пълноценна храна (свежи плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки) и ограничаването на животинските мазнини, хидрираните мазнини, солта, захарта и вредните фактори от околната среда, които замърсяват храната. Доброто здравословно хранене се отразява и на тялото – организъм, устойчив и неподатлив на замърсяванията от околната среда.
     Придържането към строг здравословен режим на хранене е трудно. Много от нас са заети и изцяло погълнати от ежедневните задължения – дом, семейство, работа; постоянно сме подложени на стрес и често пропускаме времето за хранене, забравяме задвижението… Храненето три пъти дневно е просто невъзможно.Това е причина хранителните добавки да се превърнат в жизненоважна част от нашия модерен и забързан начин на живот. Продуктите за красива кожа и антиоксидантите могат да ни дадат тези липсващи ни аминокиселини, витамини и минерали към режима за здравословно хранене.
     През последните няколко години водещите в козметичната индустрия фирми използват много хранителни съставки с цел намаляване ефектите на стареенето и „подхранване” на кожата, косата и ноктите по един ефективен и напълно естествен начин.
Поддържането на сияйна кожа или блестяща коса обикновено никога не се свързва с вътрешното здравословно състояние. Учени и изследователи разработват нови хранителни формули, които са директно насочени към подхранването на косата и кожата. Употребата на специфични хранителни вещества във внимателно преценени съотношения може да възроди младостта по един гениален начин, придавайки свежест на кожата на лицето и завиден блясък на косата.
     AquaSource е крачка напред в тази сфера със своя пакет „Здраве и красота“ – пакет козметични продукти под формата на хранителни добавки, предназначени за връщане на добрия външен вид, които се основават на задълбочени биохимични анализи. Това означава проучване на пътищата, по които хранителните вещества достигат до клетките, имащи нужда от тях.
     Гамата на AquaSource, наречена „Здраве и красота”, се състои от четири продукта, предназначени за поддържането на добро общо здравословно състояние чрез различни аспекти на кожата, косата и ноктите. Редовното приемане на тези разкрасяващи хранителни добавки (cosmeceutical) имат потенциала да възвърнат красотата и младежкия облик. Нездравословният начин на живот и прекомерното излагане на слънце може да доведе до преждевременното стареене на кожата. Но кожата се изгражда отвътре навън, а не обратно! С осигуряване на висококачествени хранителни добавки, съдържащи важни за нея вещества, в комбинация с козметични продукти, се постига забележителен синергичен ефект.
     Пакет „Здраве и Красота” е тотално нова концепция за България. Целта на продуктите, които AquaSource вече предлага е изчистване на организма от токсини, подобряване на храносмилането, повишаване на енергийните нива и цялостно подобряване на здравословното състояние.Те са уникално насочени продукти, които действат по отделно или в комбинация. Те ще помогнат да се радвате на чудесна кожа, здрави нокти и блестяща коса, в резултат на което да изглеждате още по-красиви и млади. Продуктите са чисти, силни и ефикасни. Един от основните уникални фактори в тази гама е използването на йонни минерали от Голямото солено езеро в Юта, САЩ. Минералите са „йонизирани”, т.е. те са електрически заредени. Ако дадена частица е с отрицателен заряд, това означава, че лесно се усвоява от клетката в организма и очиства разположените в близост положително заредени свободни радикали, които имат разрушителен ефект върху структурата на организма и допринасят за стареенето.
     Продуктите за поддържане на кожата са добри дотолкова, доколкото са добри съставките им и до колко могат да помогнат на кожата да изглежда по-млада и да функционира по-добре. Всъщност продуктите за кожата би трябвало да съдържат антиоксиданти, съставки за възстановяване на клетките и междуклетъчните пространства, за да подпомогнат поддържането на нормалната й влажност, да изграждат колагена, да намалят обезцветяването и да предотвратят увреждането на клетките.
     Гамата „Здраве и красота” на AquaSource допринася за предпазването и възстановяването на кожата, косата и ноктите.
Тя се състои от следните четири продукта:
Продуктът „ГРИЖА ЗА КОЖАТА” на AquaSource съдържа L-метионин, хидролизиран колаген, водорасли дуналиела салина, съчетание от йонни минерали (осигурява основните минерали, микроелементи и редки земни елементи), екстракт от полски хвощ, синьо-зелени AquaSource водорасли (от езерото Кламат), силиций, хиалуронова киселина, естествен коензим Q10, витамин А и магнезиев стеарат. Тези съставки осигуряват специфични хранителни вещества за по-здрава кожа, които противодействат на замърсяващите фактори.
     Продуктът „ГРИЖА ЗА КОСАТА И НОКТИТЕ” на AquaSource е предназначен да подобри състоянието на косата и ноктите като ги „храни” с висококачествени витамини от група В, фолиева киселина, калций, силиций, цинк, йонни минерали (осигуряващи най-важните минерали, микроелементи и редки земни елементи)и AquaSource водорасли (водорасли от езерото Кламат).
     Продуктът „КОЛАГЕН ПЛЮС” на AquaSource съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, електрически заредени йонни минерали (осигурява основните минерали, микроелементи и редки земни елементи), силиций,
магнезиев стеарат и AquaSource водорасли (от езерото Кламат), които допълнително подсилват способността на колагена да се възстановява.
     Продуктът „СУПЕРАНТИОКСИДАНТ” на AquaSource съдържа един от най-силните и ефективни антиоксиданти известни до момента - Pycnogenol™,. житни кълнове, водорасли дуналиела салина, екстракти от гинко билоба, боровинки, магарешки бодил и зелен чай, натурален витамин Е и AquaSource водорасли (водорасли от езерото Кламат) – също изключително богат източник на естествени антиоксиданти.
     Запознати сме с козметичните продукти, които подобряват кожата и предпазват от признаците на стареене – почистващи средства, овлажняващи препарати, шампоани, балсами и кремове, които определено са ефективни. Трябва да се замислим обаче как можем да подобрим здравето и красотата си отвътре, използвайки хранителни добавки. Тази нова продуктова гама на AquaSource е формулирана изключително прецизно, за да покрие всеки аспект на здравето и красотата.
     Запомнете: Красивата, чувствена кожа, блестящата коса и здравите нокти не са въпрос на късмет! Като оставим настрана генните фактори, това е резултат от хранителните вещества, които се съдържат в храната или се набавят допълнително отвън, за непрекъснато възстановяване и подновяване. Всички можем да изглеждаме с 5 години по-млади!
Две капсули дневно ще помогнат да сте красиви ежедневно!
Четири нови начина да подобрите здравето и красотата си –вземете и четирите продукта, за да си ги осигурите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар