петък, 8 август 2014 г.

Коензим Q10 с хром

ТРОЙНИЯТ ЕНЕРГИЕН ЕФЕКТ


      Продуктът Коензим Q10 с хром от AquaSource съдържа водорасли от езерото Кламат, хром и коензим Q10 – комбинираният синергичен ефект е изключително динамичен. Хромът играе роля при преработването на глюкозата в кръвта, а кламатските водорасли са дива храна, осигуряваща жизнена сила.
     CoQ10 е мощен и многостранен антиоксидант, който оказва значително влияние при превръщането на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. Той, също така, играе роля и при поддържането на сърдечното здраве. Коензимът в този продукт е напълно натурален, а не синтетичен. Чистата транс-изомерна форма на коензим Q10 във всяка капсула без никакви помощни вещества, увеличава максимално усвоимостта на това жизненоважно хранително вещество.
     Проучвания показват, че по-голяма част от хората на възраст над 35 години имат недостиг на CoQ10 в организма си, а при хората, страдащи от затлъстяване, този недостиг може да стигне дори и до 50%. Възрастните хора може да бъдат заинтересовани от използването на този продукт, тъй като с напредването на възрастта организмът произвежда все по-малко хром. В световен мащаб над 30 милиона използват CoQ10 като добавка към ежедневното си хранене.
     Други ползи от Коензим Q10, които се предполагат, включват ползи за здравето и хигиената на зъбите и особено на онези, които страдат от кървящи венци или лош дъх.
     Предполага се, че ако човек страда от тези симптоми е необходимо да приема Коензим Q10 в продължение на поне три месеца, за да забележи подобрението.
     Хром пиколинатът е лесно усвоима форма на хрома – важен минерал, който играе съществена роля при преработването на захарта в организма. Той също така е важен и за нормалния метаболизъм както на въглехидратите, така и на белтъците и мазнините. Хром пиколинатът представлява връзка на хрома с аминокиселина, при което се подобрява усвояването на хрома.
     През последните десет години хром пиколинатът се отличи и с това, че е най-широко изследваната форма на хрома. Над 35 публикувани клинични изследвания, включващи повече от 2 300 човека, подкрепят безопасността и ефикасността на тази съставка. Хром пиколинатът показва, че е значително по-биоактивен от другите форми на хрома.
     Изследвания също така показват, че при почти 90% при възрастното население нивата на хром са недостатъчни, но също така този минерал не се намира в изобилие в ежедневната ни храна. Тежките физически дейности увеличават нуждата от хром, което означава, че той също така би бил полезен и на спортистите.
     Водорасли: произхождащи от преди милиарди години, микроводораслите превърнали атмосферата на земята в богата на кислород, използвайки слънцето за фотосинтеза. Именно микроводораслите осигуряват приблизително 80-90% от храната и кислорода на планетата. Синьо-зелените водорасли фотосинтезират по-добре от което и да било друго растение на Земята. Водораслите от езерото Кламат са диви синьо-зелени водорасли, които се намират в основата на хранителната верига. Те съдържат богата гама фитохимикали, специфични за мозъчната функция; широк спектър антиоксиданти, минерали, витамини и ензими; също така са и пълноценен източник на протеини.


Няма коментари:

Публикуване на коментар