неделя, 2 февруари 2014 г.

КОЕНЗИМ Q10 С ХРОМ И ВОДОРАСЛИ ОТ AQUASOURCE


     Коензим Q10 с хром и водорасли от AquaSource е може би най-добрия пример защо, ако искаме да подобрим здравето си, да купуваме продуктите именно на AquaSource.
     Множеството ползи за мозъка, сърцето и доброто общо състояние като цяло, са доказвани чрез изследвания на този естествено срещан антиоксидант. Важната фраза в предходното изречението е „естествено срещан“. При всички проучвания, доказващи ефикасността на коензим Q10, са използвани естествено срещани „транс“ форми на коензим Q10.
     Тези изследвания определено създадоха огромна пазарна възможност за фармацевтичните компании, които искаха да използват тези нови знания, за да продават коензим Q10. Проблемът е, че производството на коензим Q10, в неговата естествена форма, е много скъпо.
     Разбира се, намериха просто решение на този проблем – нещо нормално за фармацевтичната индустрия. Откриха начин да създадат синтетична алтернатива, която те могат и да наричат
коензим Q10, но е коренно различна. Учените я наричат „цис“ форма на коензим Q10, която се произвежда по изключително сложен химически процес. Тя се различава от естествената „транс“ форма на коензим Q10, която се намира в организма и може да се получи единствено чрез биологична ферментация / процес на извличане, но на много по-висока цена.
     Както може да се очаква от AquaSource, Коензим Q10 с хром и водорасли съдържа естествената „транс“ форма на ензима. Но ние, разбира се, освен че осигуряваме коензим Q10 в неговата естествена форма, стигаме и доста по-далеч.
     Философията ни е да се опитваме винаги да намираме натурални съставки, които, смесени заедно в една капсула, да действат в хармония. Така крайният резултат е по-добър от ефектите на отделните съставки, а синергията им увеличава ползите от продукта.
     Коензим Q10 с хром и водорасли на AquaSource съдържа и хром пиколинат. Коензимът и тази форма на хрома имат различни ползи върху общото здраве. Приликата между тези две съставки е, че подпомагат контролирането и намаляването на теглото. Хром пиколинатът допринася за поддържане нивото на кръвната захар. Днес повечето храни съдържат много захар, което намалява
нивото на хрома в организма. Ето защо съдържанието точно на този минерал е в недостатъчни количества в тялото. При съчетаването на тези две съставки, AquaSource създаде продукт, който е полезен за подпомагане общото здраве, особено на хората в по-напреднала
възраст. Той, също така, е подходящ и за поддържане на здравословно тегло.
     И накрая, продуктът Коензим Q10 съдържа AquaSource водорасли – синьо-зелени водорасли от езерото Кламат в Орегон, САЩ. На база грам от теглото си те представляват изключително богат и чист източник на основни хранителни вещества. Съдържат над 60% протеин и са богати на витамин B12 и ценния антиоксидант бетака-
ротин (провитамин А).
     Други ползи, които се предполага, че има от Коензим Q10, включват стоматологичното здраве и оралната хигиена, особено за хората, които страдат от кървящи венци или лош дъх. За да усетим подобрение, ако имаме тези симптоми, трябва да приемаме Коензим Q10 в продължение на поне 3 месеца. При 60-96% от хората, страдащи от тези проблеми, е открит недостиг именно на този антиоксидант.
     В заключение можем да изброим част от ползите от Коензим Q10, предлаган от AquaSource:
- Взаимодейства с ензимите, за да подпомогне освобождаването на енергия от клетките в организма. Това, от своя страна, допринася за гарантиране нивата на важните хранителни вещества.
- Може да е от полза както за общото здраве, така и за доброто състояние на сърцето и мозъка в частност.
- Може да допринесе за контролиране на теглото.
- Би могъл да окаже ползотворно влияние върху здравето на зъбите.
- Взема се от най-чисти източници и е подходящ за употреба от всеки. Използва се само естествено произведен коензим Q10.
- За по-добро разграждане хромът в продукта е в лесно усвоимата форма – пиколинат.
- Съдържа също AquaSource водорасли – изсушени при ниска температура чрез нашия патентован Биоактивен процес на сушене.
- Може да бъде от полза за хора в напреднала възраст.
     Като цяло, Коензим Q10 на AquaSource е идеален за всички, които желаят да извлекат максимални ползи от доказано натурален коензим Q10. Този продукт би бил най-полезен за спортисти или за хора, решили да подобрят своята физическа издръжливост и състояние на мускулите. С напредването на възрастта ефектите от
стареенето водят до намаляване на мускулния тонус и силата. Коензим Q10 е подходящ за всеки, който се интересува от всяка от ползите, като например сърдечно, мозъчно и дентално здраве или за контролиране на теглото, а също и за тези, които искат да се радват на по-добро общо състояние.
                                                         Дейвид Босли,
                                                                  Директор „Маркетинг и продажби“
                                                                  AquaSource Algae Group Plc

Няма коментари:

Публикуване на коментар