събота, 14 декември 2013 г.

КОЛАКТИВ 3 - ЗА ДЕЛНИК И ПРАЗНИК


Този месец решихме да насочим вниманието си върху продукта КолАктив 3, тъй като това е важна добавка, особено за зимния период.
Скоро разгледахме КолАктив - един от основните продукти,
който е невероятен сам по себе си. Тогава навлязохме в някои детайли относно ползите от коластрата. За тези, които може и да са пропуснали тази статия, нека прегледаме ползите от „първото мляко" (коластрата).
    Ето един цитат, взет от вестник Гардиян (Лондон, Великобритания), в броя от 24 юни 2012 г.: „Това не е храна- чудо" казва д-р Глен Дейвисън, спортен учен в университета в Кент, "но може да бъде много полезна за укрепване на имунната система, особено по време на периоди на интензивна физическа подготовка и когато човек е под голям стрес."
В тази статия се наблягаше върху причината защо толкова много олимпийски спортисти са приемали към хранителния си режим и коластра. И това каква връзка има с нас, простосмъртните? Ами просто е - през зимата тялото е също под напрежение и стрес. Особено през периода на отпуски и празници можем да преживеем емоционален стрес, защото нашето нормално ежедневие е напълно различно, а хранителният режим е изцяло променен.
Това са само някои от причините човек да иска да приема коластра, но нашия КолАктив 3 е много повече от коластра.
Втората съставка в КолАктив 3 е Лактоферин - това е мултифункционален протеин, който се съдържа в млякото, слюнката и сълзите. Той подпомага регулирането на усвояването на желязото и достигането му до клетките.
Освен това се смята, че предпазва от бактериални инфекции, та дори и че е активен срещу инфекции, причинени от някои вируси и гъбички.
Като съставка на коластрата, допъл­нителния Лактофе­рин значително увеличава потенци­алните ползи върху имунитета на
продукта КолАктив 3.
     AquaSource добавя повече определен елемент на коластрата, този, който естествено се съдържа в нея, за да се увеличи естествено вече доказаната полза.
Ацидофилус, последният от трите съставки в КолАктив 3, е друг компонент, който до голяма степен повишава ползите от тази чудесна добавка. Латинското значение на Ацидофилус е „млечна бактерия, обичаща киселини". Смята се, че той е полезен за по-доброто храносмилане като подпомага населяването на тънките черва с полезна флора.
Ацидофилус притежава и анти-бактериални свойства и може да помогне за намаляване на стомашното разстройство на хората, които често пътуват, както и да регулира стомаха.
Видно е, че при съчетаването на трите съставки коластра, лактоферин и ацидофилус, се създава по-голяма синергия между трите мощни натурални съставки, комбинирани, за да подобрят работата на имунната система. Така се съчетават антибактериалните свойства, заедно с насърчаване подобряването на чревната флора, което като цяло спомага за поддържането     на здравословна храносмилателна система.


Няма коментари:

Публикуване на коментар